Afvallen Doen We Samen

Afvallen met online begeleiding
Bij The 1:1 Diet kun je nu ook online begeleid worden! Handig wanneer je niet in de
gelegenheid bent naar de praktijk van je consulent te gaan.
Begeleiding waar het jou uitkomt.

Mocht je niet altijd naar buiten kunnen, of heb je een volle agenda en is deze tijdsdruk jouw horloge, dan kan ik jou ook online begeleiden. Door ons online begeleidingsprogramma is er geen excuus meer dat een consult niet past in je drukke bestaan. Vanuit je huis, werk, vakantie enz. kunnen wij, op een samen bepaalde tijd, online contact met elkaar houden. Er zijn geen wachttijden, geen reistijden en goed te plannen.

Het 1 op 1 Dieet met Saskia heeft in de eerste plaats als doel mensen te begeleiden naar een gezond gewicht en aan te zetten tot een gezondere levensstijl. Groetjes en hopelijk zie ik je gauw online!

En juist op de moeilijke momenten kunnen we elkaar natuur ook gewoon appen. Zo heb je de zekerheid dat de weg naar een gezonde leefstijl niet anders is dan bij een fysieke begeleiding. Wil je eens in de maand toch een fysieke afspraak tussendoor, dat kan natuurlijk ook. Samen kunnen we een plan samenstellen met een weegschema, daarnaast maken we een voeding schema in combinatie met ons The 1:1 Diet Stappenplan want het doel is natuurlijk een gezond eet- en leefpatroon wat je zelfstandig kunt volgen en behouden.